Nominér Årets DGI Danseildsjæl 2023/2024

Alle frivillige er vigtige og har en særlig betydning for, at foreningen kan fungere. Denne kategori sætter fokus på, at der er meget andet foreningsarbejde end det at være instruktør.

Kender du en frivillig ildsjæl, som yder en stor indsats i danseforeningen, som virkelig gør en forskel for andre? Så har du nu chancen for at give denne person et særligt skuldreklap med normineringen til Årets DGI Danseildsjæl.

Vinder af Årets Danseildsjæl 2021

Sidste års vinder var Dan Ipsen fra Ballerup Wildhorse Linedancers

Udover at være glad danser og næstformand i foreningen, er Dan fyldt med idéer, overskud og hygge. Tankerne bliver ikke blot i hovedet, men bliver med Dans hjælp ført ud i livet. 

Læs historien her

Hvad gør Danseildsjælen i jeres forening?

  • En særlig indsats i bestyrelsesarbejdet
  • Skaber fællesskab og en god kultur i foreningen
  • Får alle ender til at mødes
  • Forbedrer mulighederne for en bestemt målgruppe
  • Skaber en positiv udvikling i foreningen
  • Er et forbillede for dansen og foreningslivet
  • Eller noget helt andet?

Årets DGI Danseildsjæl vinder 5.000kr. til brug i foreningen. Vinderen får desuden T-shirten "Årets DGI Danseildsjæl"

Perioden for indstillingen er den 8. december 2023 til og med den 14. januar i 2024. Når juryen har udvalgt Årets DGI Danseildsjæl aftales et overrækkelsestidspunkt. Alle med tilknytning til en DGI forening kan indstille kandidater. En person kan ikke indstille sig selv til titlen.

Sådan nominerer du en Danseildsjæl

Du nominerer en DGI Danseildsjæl ved at hente nomineringsskabelonen og sende den til cvs@dgi.dk eller ved at udfylde formularen nedenunder.

Nomineringsskabelon 

Når du indstiller en forening til Årets DGI Danseildsjæl vil du få et nomineringsdiplom til den frivillige tilsendt på mail, som du kan give til foreningen i anerkendelse af den store frivillige indsat de gør i foreningslivet.