DM pistol 15 m: Pige vandt luftpistol

Vinderen af et præmievåben blev fundet blandt mange andre medaljetagere ved DM i pistol.

Michelle Wehage skød sig til tops i finalen på præmievåben og vandt på fornemste vis en luftpistol til sin forening Foto: Gregers Kirdorf

Den 12-årige Michelle Wehage fra Nykøbing Sjælland Skytteforening trak sig sejrrigt ud af DM-finalen om en luftpistol som præmievåben.

Hun var bedst blandt de 23 BK-skytter, der havde kvalificeret sig til kvartfinalen og siden finalen i kampen om det eftertragtede våben.

Efter dysten modtog hun glad præmievåbenet, hun får med hjem i sin forening.

856 serier af 400 skytter

På pladserne efter Michelle Wehage kom Jon Ø. Spanggaard fra Haderup Skf og Line Jørgensen fra Aslev Skytteforening, som begge fik et gavekort for deres præstationer. Det var den sidste skive, der afgjorde den spændende fordeling af 1. og 2. pladserne.

Ved DM i pistol deltog næsten 400 skytter i Vingsted, hvor de skød sig gennem 856 serier frem mod fordelingen af de mange medaljer for både individuelle og holdsejre.

Søndag var finaledag, og flere skytter høstede adskillige medaljer for både hold- og individuelle sejre.