1100 børn og unge er nu tilmeldt DGI’s fodboldskoler i Sydøstjylland

Foreningslivet i de fem sydøstjyske kommuner Fredericia, Hedensted, Horsens, Kolding og Vejle står klar, når indtil videre 1100 fodboldglade børn og unge i alderen 6 til 15 år indtager grønsværen og deltager på DGI’s Fodboldskoler 2017.

Allerede inden tilmeldingsfristen den 6. juni kan DGI Sydøstjylland melde ud, at tilslutningen til årets fodboldskoler på nuværende tidspunkt har nået samme antal deltagere, som spillede med sidste år. I år planlægger den lokale DGI-afdeling ikke mindre end 16 fodboldskoler i samarbejde med lokale klubber og foreninger.

Alle kommunerne spiller med
De 16 fodboldskoler, som finder sted i uge 26 og 32, er spredt ud over hele Sydøstjylland. Mange har deltaget adskillige gange og i år bydes der desuden velkommen til flere nye bl.a. Skibet IF. En skole, som er opstået på baggrund af initiativ og gå-på-mod fra en ung træner og som på nuværende tidspunkt har fået tilmeldinger fra ikke mindre end 153 friske drenge og piger.

”Deltagerantallet til årets fodboldskoler er helt overvældende. Vi er så glade for den store tilslutning og vi gør en kæmpe indsats for, at det bliver en fodboldfest for alle, som deltager,” lyder det fra Britta Roslyng, som er fodboldkoordinator i DGI Sydøstjylland.

Fra den lokale DGI-afdeling arbejder man i denne tid på højtryk for at skabe de bedste rammer for skolerne, som hvert år byder velkommen til tusindvis af unge på landsplan.

Find en fodboldskole nær dig

DGI’s Fodboldskoler er udfordringer, sjov og nye venner
Når de mange spillere mellem 6-15 år stiller til træning i årets fodboldskoletøj fra Hummel, kan de forvente en ganske særlig fodboldoplevelse. DGI’s Fodboldskoler handler nemlig ikke kun om at spille kamp og score mål. Til sommer vil temaet ”Træn dig til dine drømme” sætte rammerne for fodboldskolerne, som finder sted i hele landet.

Vi har en hær af knalddygtige trænere, som lærer spillerne en masse om fodbold. Bl.a. gennem lege, dyster, seje finter og godt kammeratskab udvikler de deres fodboldskills og træner sig mod drømmene

Britta Roslyng, fodboldkoordinator DGI Sydøstjylland

På fodboldskolerne er deltagerne altså ikke kun sikret fodbold og et sejt spillersæt fra Hummel, men også en kæmpe oplevelse, som med garanti gør dem til endnu bedre spillere. Uanset om man er 8 år og har spillet siden man kunne gå eller om man er 15 og nybegynder.

Tilmeldingen er åben indtil 6. juni – men prisen stiger
Børn og unge i alderen 6-15 kan tilmelde sig årets fodboldskoler indtil 6. juni. Dog skal man være opmærksom på, at prisen for deltagelse stiger med 100 kr. den 28. maj.

DGI Sydøstjylland arrangerer i år 16 fodboldskoler i samarbejde med lokale klubber og foreninger. En fuld liste over, hvor de finder sted, kan findes på DGI’s hjemmeside: www.dgi.dk/fodboldskoler