Verdensholdet støtter hospitalsklovnene i Luxembourg

Hospitalsklovnene i Luxembourg har netop modtaget en donation på 15.000 kroner fra DGI Verdensholdet. Holdet besøgte Luxembourg i midten af oktober, hvor de lavede et brag af et show foran mange mennesker. Showet fik et overskud på 15.000 kroner, som nu skal bruges til at skabe glæde i en svær tid for syge børn i landet.

Eric Anselin, direktør for hospitalsklovnene i Luxembourg, modtager donation på 2019,5 euro.

DGI Verdensholdets besøg i Luxembourg tilbage i oktober har mundet ud i en donation til landets hospitalsklovne. Holdet lavede et show i Roeser, der har givet et overskud på 2019,5 euro svarende til 15.000 kroner. Et overskud, som hospitalsklovnene i Luxembourg netop har fået overrakt.

”Jeg vil gerne udtrykke vores største taknemmelighed for DGI Verdensholdets generøse donation på 2019,50 euro. Denne donation er meget vigtig for os for at udføre vores mission, som grundlæggende er at skabe støtte, glæde og latter til mennesker, der har det svært,” siger Eric Anselin, der er direktør for hospitalsklovnene i Luxembourg.

Ifølge Eric Anselin skal donationen fra DGI Verdensholdet bruges på fire besøg, hvor ét af dem er på børnehospitalet KannerKlinik i Strassen. Her vil klovnene forsøge at gøre en forskel for omkring hundrede børn.

"Donationen fra DGI Verdensholdet gør os i stand til at give smil og latter tilbage til hundrede syge børn på hospitalet. Det er derfor, at donationen er så værdifuld,” siger Eric Anselin.

Anders Laier Højer, der er Team Manager for DGI Verdensholdet, er glad for, at holdet kan være med til at gøre en forskel.

”Det betyder meget for os, at vi kan være med til at støtte det arbejde, som hospitalsklovnene gør i Luxembourg. De arbejder ligesom DGI Verdensholdet for at skabe glæde blandt børn og familier. Det arbejde kan vi kun bakke op om, og vi kan endda lære meget af hospitalsklovnenes indsats og i større grad tænke leg og bevægelse ind for de børn, som ikke altid har adgang til vores shows eller workshops,” siger Anders Laier Højer.