Verdensholdet off the record

DGI Verdensholdets nye podcast bliver ærlig, sårbar og ægte. Vi vil nemlig gerne invitere dig med helt ind i vores hverdag – både på godt og ondt.

Når du lytter til Verdensholdets nye podcast, så bliver det en helt anden oplevelse end hidtil. En oplevelse, som byder på alt fra de gode og glade historier til historier med meget mere på spil.

”De positive historier er vigtige at fortælle, men jeg synes, at det er mindst lige så vigtigt at fortælle de mere sårbare historier. For gymnasterne på Verdensholdet gennemgår også svære perioder, hvor tankerne fylder meget. Det skal vi turde tale om,” siger Lisa Linding, der er kommunikations- og PR-medarbejder på DGI Verdensholdet.

Den aller første episode handler om, hvordan Anders Sundtoft og Freja Borly oplevede at gå på gulvet som Verdensholdsgymnast for første gang. Den anden episode, som udkommer på onsdag, handler om, hvordan Laura Bech og Janus Stuckert oplever det at skulle præstere som gymnaster på Verdensholdet.

”Vi har valgt at tale om de emner, fordi det fylder for gymnasterne. Ligesom mange andre unge så har gymnasterne høje forventninger til sig selv, og de vil gerne bevise, at de fortjener deres plads på holdet,” siger Lisa.

I løbet af de næste ti måneder vil vi lave en masse episoder, som blandt andet kommer til at handle om, hvordan det er at lave gymnastik på fuld tid, hvordan det er at være skadet undervejs på turen, hvor hårdt det er at være på turné både fysisk og psykisk og meget mere.

Har du en idé til et emne, du godt kunne tænke dig, at vi tog op, så er du velkommen til at kontakte os.