Oplev en intense opvisning

Se gymnastik i verdensklasse på Take Off turnéen i efteråret 2023, inden holdet rejser ud i verden. Vi glæder os til at se dig, når Verdensholdet er klar med en helt ny opvisning med fantastiske koreografier og flotte spring, når holdet turnéer rundt i Danmark..

DGI Verdensholdet er i fuld gang med udviklingen af showet KATA til Take Off turnéen. Gymnasterne besøger 14 byer på deres tour.

I forbindelse med Take Off turné besøger DGI Verdensholdet efterskoler i Danmark. Her skal gymnasterne både holde workshops og vise dele af deres show. Formålet er at sætte fokus på et aktivt fællesskab.

Det vigtigste vi kan, er at inspirere børn og unge til at dyrke idræt i foreningslivet. Samtidig får gymnasterne på DGI Verdensholdet ilddåb som ambassadører og bliver forbillede for en masse unge mennesker

fortæller Mette Holm Rod, General Manager DGI Verdensholdet.

Efter en veloverstået Take Off turné og besøg på efterskoler starter verdensturnéen. Holdet forlader Danmark i oktober for at rejse ud i cirka 6 måneder, hvor de skal afholde workshops og lave shows for på den måde at sprede glæden ved leg og bevægelse.