Fantastiske oplevelser til op over ørerne

DGI Verdensholdet har været i Singapore og Malaysia i 14 dage, og det er ikke gået stille for sig. Programmet har været tæt pakket, og det har ført til mange uforglemmelige oplevelser.

Vores eventyr i Asien begyndte med fire dage i Singapore. Fire helt fantastiske dage med shows og workshops for de lokale børn, som hoppede rundt med kæmpe store smil på vores baner sammen med alle gymnasterne.

”Det var virkelig hyggeligt. De var meget tillidsfulde og taknemmelige. Det var dejligt at opleve, at både børnene og deres forældre var en del af workshoppen,” siger Emilie Engelbrecht Kristensen, der er gymnast på DGI Verdensholdet.

Gymnasterne fik i den grad også oplevet, hvordan kendislivet er. Efter det største show i Singapore stod publikum i kø for at få autografer og billeder af dem.

”Det var ret vildt. Det var første gang, jeg oplevede at blive behandlet som en stjerne. Det var sjovt, og de var meget glade,” siger Emilie.

Vi havde også en hel dag til at opleve landet sammen med vores værtsfamilier, inden bussen kørte videre til Malaysia.

I løbet af de ti dage i Malaysia besøgte vi byerne Melaka, Port Dickson, Jendarata og hovedstaden, Kuala Lumpur. En rejse med utrolig mange forskellige oplevelser. Alt fra sightseeing i byerne, workshops, shows, træning uden for i varmen, tid ved poolen og et besøg på United Plantations, som er en dansk-malaysisk palmeolieplantage. Vi boede på plantagen i to dage, hvor vi fik indsigt i hele processen i forbindelse med produktionen af palmeolie.

”Det var en rigtig god oplevelse. Vi boede virkelig godt, og det gjorde også noget, at vores vært talte dansk. Det føltes lige pludselig lidt hjemligt, selvom det var langt væk fra Danmark. Det var også specielt at komme ud på en palmeolieplantage, fordi det er et politisk omdiskuteret emne. Jeg havde ikke forventet at komme ind på sådan en stor fabrik og komme ind i maskinrummet. Det var meget cool,” siger Emilie.

Gennem hele vores ophold i Malaysia blev vi holdt kærligt i hånden af vores lokale værter. De var med til at skabe en virkelig god stemning.

”Det fik mig til at føle mig meget tryg, fordi de hele tiden var med os. Og så var de meget spændte, engagerede og turde at lave sjov med os - det var meget hyggeligt,” afslutter Emilie.