Nordisk-Turné begyndte på bedste vis i Sverige

Efter en helt fantastisk turné i Danmark er DGI Verdensholdet rejst afsted igen. Denne gang på Nordisk-Turné til Sverige og Norge. Turen startede helt perfekt med workshop og show i Göteborg i Sverige.

Bussen krydsede grænsen til Sverige onsdag den 5. juni, og vi ankom til vandrehjemmet i Göteborg om eftermiddagen. Det var helt tydeligt at mærke glæden ved at være på tur igen.

”Det er lidt som at komme tilbage i boblen igen. Man falder hurtigt til i den måde at være sammen på igen. Det er næsten, som om Verdensturnéen aldrig er stoppet - selvom vi jo har oplevet en hel masse i skønne Danmark, siden vi kom hjem i marts måned. Én ting er dog anderledes - tiden. Den er lige pludselig knap, så jeg kan mærke, at vi rykker tættere sammen og prøver at suge det sidste ud af eventyret,” siger Anne Stamp Christensen, der er gymnast på DGI Verdensholdet.

Tiden i Göteborg gik utrolig stærkt. Foruden at opleve byen lavede vi workshop for både gymnaster og instruktører.

Det var super fedt. Vi mødte op til en blandet gruppe af gymnaster og trænere, som var klar til at give den gas. Jeg kunne hurtigt mærke, at de var engagerede, og sammen havde vi en kanon eftermiddag

Anne, gymnast på DGI Verdensholdet

Hele opholdet i Sveriges næststørste by kulminerede med et show foran omkring femhundrede lokale.

Vi kunne ikke have fået en mere perfekt start på vores turné i Norden, og vi glæder os ekstremt meget til at opleve Norge.

”Jeg håber sådan, at vi får lov til at komme ind på livet af nogle skønne mennesker. Vi skal bo en del ved værtsfamilier, og det glæder jeg mig personligt meget til. Derudover håber jeg, at vi kan nyde den skønne natur og de fine stemningsfyldte byer. Selvfølgelig glæder jeg mig også til at lave workshops - det er altid sjovt, hyggeligt og lærerigt”

Anne, gymnast på DGI Verdensholdet