Samarbejde med bevægelsesglæden i fokus

INTERSPORT og DGI Verdensholdet har indgået partnerskab, hvor det fælles mål er at motivere til aktive og fysiske fællesskaber. INTERSPORT leverer fritids- og træningstøj til gymnasterne.

INTERSPORT er verdens største sportskæde med 5.860 butikker i 45 lande. Kæden har stor erfaring indenfor tøj til rejser og bevægelse, samt leverer kvalitetstøj med stor bevægelsesfrihed.

’The Heart of Sport’ er INTERSPORTS slogan og det matcher DGI Verdensholdets ønske om at skabe mere bevægelse i både Danmark og ude i verden.

Gennem samarbejdet udlever begge partnere passionen og ønsket om dygtiggørelse, bevægelsesglæde samt muligheden for at skabe et frirum til bedre trivsel.    

INTERSPORT befinder sig dér hvor idrætsudøverne dyrker motion

Samarbejdet mellem INTERSPORT og DGI Verdensholdet opstod fordi begge partner ønsker at fremme bevægelsesglæde og fysisk aktivitet hos idrætsudøvere uanset alder, baggrund eller niveau. Med fokus på sundhed og motion skal samarbejdet inspirere børn, unge, voksne og ældre til at få mere bevægelsesglæde ind i hverdagen.

Gymnasterne på DGI Verdensholdet er virkelig dygtige idrætsudøvere, ambassadører for dansk gymnastik og forbilleder for en aktiv og sund livsstil.

Gymnasterne på DGI Verdensholdet er forbilleder og ambassadører for en aktiv og sund livsstil. Idræt kan nemlig let gøres sjovt, varieret, lærende og legende

Mette Holm Rod

 

Sponsoratet er et hjertesponsorat for os. Vi har en stor kærlighed til gymnastik og ønsker at understøtte DGI Verdensholdets arbejde og derved motivere til at flere personer får en aktiv hverdag. INTERSPORT dækker hele verden og det samme gør DGI Verdensholdet. Der er mange gode synergier og fælles ønsker.

Rikke Lørup Larsen

Oplev DGI Verdensholdet

Dette hold kommer til at udvikle et show, der hedder KATA. Første udgave kan opleves som en virkelig god afrejseopvisning til september 2023, hvor holdet kan opleves 14 steder i landet. Derefter følger en Verdensturné på 5 måneder, og 23 shows på DK-TOUR i foråret 2024.

Sammenlagt kommer gymnasterne på holdet til at lave ca. 150 shows og 200 workshops for børn og unge fordelt i Danmark og ude i verden.