Oplev Verdensholdet

Kom med på en rejse ind i et vidunderligt, mystisk og poetisk univers! Oplev DGI Verdensholdet på den stor DK-TOUR, når holdet kommer rundt i Danmark og laver shows i 2024.

Showet KATA er et festfyrværkeri af bevægelser, musik og følelser. Det udvikles med inspiration fra gymnasternes rejse i verden, hvor de kommer til at opleve nye kulturer og en enorm glæde ved at bevæge sig. DGI Verdensholdet suger inspiration til sig, når de rejser jorden rundt i 5 måneder og får meget forskellige indtryk, som de kommer til at bruge til at udvikle showet KATA.

Oplev Verdensholdets intense opvisning med fantastiske koreografier og flotte spring, når holdet turnéer rundt i Danmark. Se gymnastik i verdensklasse på DK-TOUR i april-maj 2024.

Showet KATA er en spændende gymnastisk fortælling
KATA inviterer dig med på en rejse ind i et vidunderligt, mystisk og poetisk univers. Et univers, som tvinger både gymnaster og publikum til at slippe kontrollen og i stedet lade sig forføre af musikken, bevægelserne og magien. Vi glæder os til at invitere dig derud, hvor forestillingsevnen hører op, og hvor du må give dig hen til en eventyrlig og uforklarlig oplevelse. 

DGI Verdensholdets show er en uforglemmelig oplevelse, og vi er anerkendt over hele verden for at levere en performance i verdensklasse. 

Vi glæder os til at se dig til DK-TOUR 2024