Bæredygtige ambitioner

Det var en helt speciel dag, da Verdensholdet for første gang optrådte sammen med TalentU fra Den Jyske Opera.

Forestillingen EVOlution tog udgangspunkt i FN's Verdensmål 3: Sundhed og trivsel og Verdensmål 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner. Gymnastik, spring, opera, lyddesign og teater gik op i en højere enhed, hvor der blev sat fokus på både fysisk og mental sundhed samt menneskerettigheder.

Bæredygtighed i foreningslivet er brølende relevant og hvor er det fedt, at være med, når idrætsfællesskaber har bæredygtige ambitioner.
Bevægelse som omdrejningspunktet til at motivere flere til at ændre adfærd, efterleve en bæredygtig udvikling samt skabe nye fortællinger, der kan være med til at forandre fremtiden.
#Kunstenatgøreenforskel.

Tak til Aarhus festuge for invitationen, Svalegangen for et spændende samarbejdet med United Change, DGI Huset Aarhus, alle der medvirkede og selfølgelig JER der kom.

United Change Festival
United Change er Teatret Svalegangens verdensmålsprojekt, der løber af stablen fra den 24. aug. - 9. sept. 2023. Publikum vil over 17 dage kunne opleve dansk og international scenekunst, billedkunst, musik, animation og performances over hele Aarhus.